usavlag-1.gif (10628 bytes)   Wie zijn de ChaosBoyz ?     usavlag-1.gif (10628 bytes)

Lijn1.gif (3257 bytes)

Wie zijn de ChaosBoyz 4x4 ?
Laten we allereerst eens vertellen hoe wij zijn begonnen. Een aantal van ons werken voor een IT-bedrijf en waren gedetacheerd bij Heineken. Sebas had al reeds een tiental jaren ervaring op het gebied van Dodges en het offroaden en heeft ons aangestoken om er ook actief aan mee te gaan doen. Binnen afzienbare tijd hadden Arne, Thom en Mike ook een ex-leger pickup uit het Amerikaanse leger en werd er driftig gespeeld in het terrein. Ook de fanatieke Rob bleek wel weer in voor een beetje avontuur en begon vrolijk mee te rijden. Het leek ons leuk om onze avonturen eens op het internet te zetten, en Arne maakte de eerste aanzet door deze homepage te bouwen. De fantasierijke (?) naam ChaosBoyz was een ideetje van Thom, en het leek ons een leuke naam om ons van de rest te onderscheiden. In de loop der tijd hebben we een aantal enthousiaste offroaders ontmoet tijdens onze offroad-trips door Nederland, Belgie en Frankrijk. Met sommige ervan kregen we zulke goede contacten dat we ze uiteindelijk in ons team hebben opgenomen.
ChaosBoyz 4x4 Teamleden - klik op de foto voor persoonlijke gegevens
arne.jpg (9771 bytes) mike.jpg (9903 bytes) thom.jpg (9256 bytes) rob.jpg (9981 bytes)
Arne Mike Thom Rob
wouter.jpg (11120 bytes) josh.jpg (14286 bytes)
Ronald Wouter Josh Sander
   
Joop Ex-teamleden    
Wat doen we als ChaosBoyz 4x4 ?
Als lid van een aantal Nederlands 4WD clubs nemen we regelmatig deel aan de door hun georganiseerde evenementen. Helaas worden steeds meer terreinen afgesloten voor 4WD-recreatie en tesamen met onze chaotische ideeŽn hebben we besloten zelf regelmatig offroad-trips te organiseren. Binnen Nederland maken we veelal gebruik van terreinen waar het officieel niet is toegestaan en in het buitenland bezoeken we bekende terreinen als in Hesdin, Bilstain en Sclayn. Een onvermijdelijk gevolg van terreinrijden is schade en slijtage aan de 4x4's. Meerdere malen per jaar organiseren wij dan ook voor de teamleden zogeheten sleuteldagen. Tijdens die sleuteldagen helpen we elkaar met raad en daad om onze 4x4's weer helemaal aan de eisen te laten voldoen of om 'modificaties' door te voeren.
Hoe kun je lid worden van de ChaosBoyz 4x4 ?
Een vraag die we vaker horen is: Hoe kan ik lid worden van de ChaosBoyz 4x4? Dat kan dus NIET. Effe zonder dollen; lid worden kan niet, meedoen natuurlijk wel. Dit heeft er alles mee te maken dat wij geen club willen worden waar jan-en-alleman lid van kan worden. Ons team bestaat uit enthousiaste offroaders die elkaar zo langzamerhand door-en-door kennen. Dus ook hun capriolen en overige eigenschappen in het terrein. Uiteraard is het altijd mogelijk om met ons mee te doen tijdens evenementen om elkaar beter te leren kennen. Hou de website dus goed in de gaten en schrijf je in zodra we weer iets organiseren!
Wat is het doel van deze website ?
Via deze website proberen we zoveel mogelijk van onze ervaringen, ideeŽn en technieken beschikbaar te stellen aan de bezoekers. Gezien onze naam zullen we dit vaak vergezeld laten gaan van allerlei grappen en grollen waardoor de site niet alleen informatief maar vooral leuk blijft om te lezen. De meeste artikelen en verslagen worden door onszelf geschreven, met uitzondering van de techniek-rubriek. Hier wordt vaak serieus ingegaan op diverse technieken die zelfs een ervaren offroader hun 'skills' in het terrein kunnen doen verbeteren. De meeste van deze artikelen zijn afkomstig van andere websites of andere bezoekers.

lijn1.gif (3257 bytes)