Ton

lijn1.gif (3257 bytes)

Ik kom uit Nijmegen en mijn beroep is banketbakker. Mijn huwelijkse staat is gescheiden en ben de trotse vader van Naomi geboren op 16 januari 1998.  Aangezien ze bij mij woont zul je ons regelmatig samen aantreffen.

Bij mij is het terreinrijden pas later op gang gekomen. Wel was ik met mijn off the road motor regelmatig in het bos te vinden, maar het begon eigenlijk in 1999 op een vakantie in Tenerife waar we een dagje een Wrangler hadden gehuurd. Toen wist ik dat als we weer thuis waren er gezocht moest worden naar een Jeep. Nu heb ik die oude legerjeeps toch al leuk gevonden, dus een maandje later was er al een gekocht. Heel tevreden mee gereden tot ik in september 2000 meereed met een polderrit in Almere waar ik eigenlijk voor het eerst verschillende Dodges zag staan. Van die enorme bakken en hoog op de wielen. Helaas voor mijn Nekaf begon het al te kriebelen. Toen ik mijn Nekaf bij de Chaosboyz op de site te koop had gezet ging het allemaal erg snel. Chaosboy Thom wilde eigenlijk overstappen naar een Jeep en had wel interesse in mijn Nekaf. Een afspraak was snel gemaakt en Thom en Arne kwamen naar Nijmegen toe. De beslissing was snel gevallen: De Dodge bleef bij mij en Thom ging met een dikke jas aan in de Nekaf naar huis. 

Na lid te zijn geworden van de Dodge Trucks Benelux ging ik mee naar Valkenswaard waar ik voor het eerst rustig ben begonnen met blubberen. Via e-mail contact gekregen met Caroline en we spraken af om te gaan modderen op de maasvlakte. Er zou nog iemand meegaan met een Dodge. Dat bleek Josh te zijn en iedereen weet wat daarvan is gekomen ;-)). We zijn toen op 9 december 2001 met de Chaosboyz mee gaan rijden in Amsterdam. Heel leuke en spontane ontvangst en een verschrikkelijk leuke dag gehad. Sinds die rit met de Chaosboyz ben ik zoveel mogelijk van de partij. 

In april 2004 kwam ik op internet de auto tegen die al sinds hele lange tijd mijn "ooit wil ik er zo eentje" wagen was en dat moest ten koste gaan van mijn W200.. Gelukkig wilde Kale al heel lang een W200 en die kocht mijn W200 over. Totdat ik er weer eentje kan aanschaffen rij ik rond in mijn Dodge Challenger uit 1970 (zodra hij een kenteken heeft) en ben ik een bijrijder voor iedereen die me maar in zijn 4x4 erbij wilt hebben..

[ vorige pagina ]

lijn1.gif (3257 bytes)