Roger & Brigitte

lijn1.gif (3257 bytes)

Ik ben Roger, 24 jaar en geboren te Gendt (gld).Sinds februari 2003 ben ik samen met mijn vriendin Brigitte verhuist naar Jirnsum te Friesland. Brigitte is een vrolijke meid van 33 jaar en ze is werkzaam als nagelstyliste. Ze is zo gek als een deur en daarom ook mijn vriendin :-). Die spaart momenteel ook voor een DoDge of idem 4◊4 mormel om mee terrein te rijden.Ze komt oorspronkelijk uit Brabant.

In het dagelijks leven ben ik zelfstandig ondernemer in de sector Jachtbouw.De grote verhuizing van Gendt naar Jirnsum heeft mede daarmee te maken, Friesland is immers dť provincie voor de pleziervaart. Ik ben zelf opgegroeid met terreinwagens en woestijnvlakten omdat ik vanaf mijn 3e tot mijn 11e jaar gewoond heb in LibiŽ (N-Afrika). Daar was mijn favoriete bezigheid, het besturen van een stilstaande Landrover ( Ja sorry jongens). Vaak gingen wij daar in het weekend ( Donderdags en Vrijdags ) naar het strand toe.Een rit van 2Ĺ uur door mul zand en zoutvlakten. Geweldig!!! Daar mocht je achter in de bak meerijden, wat we dus altijd deden. Er gingen meestal 2 of meer toyota's en landrovers mee, omdat je nooit alleen moest gaan rijden voor de veiligheid. Die LibiŽrs waren zo gevaarlijk als wat, en een gratis auto zagen ze altijd wel zitten.

Ik ken dus de ''echte'' duinen, niet zoals in Schevingen maar 4-5 meter hoog waar we doorheen moesten. Zand waar je met je blote voeten niet op kon staan, en waar je met je auto tot aan de spatborden weg kon zakken. Ook de prachtige maar o zo gevaarlijke zoutvlakten waren ook geweldig om doorheen te rijden. Fata Morgana's waren daar aan de orde van de dag. Kun je je voorstellen dat je eilanden van 10 bij 10 meter zout ziet liggen! Als wij ook maar 10 cm afweken van het pad zakte je gelijk de zoutmodder in, soms wel tot aan de motorkap. Kamelen kwamen ook dikwijls kijken of er wat te eten was. Een geweldige tijd, jammer dat ik niet wat ouder was, want anders.......

Sinds december 2001 ben ik een trotse bezitter van een DoDge D200 uit 1976. Amerikaanse auto's waren altijd al mijn favoriet, nooit echt gedacht om er eentje te kopen totdat Brigitte ermee kwam. Vanaf het moment dat wij de DoDge gingen gebruiken, hadden wij ons gelijk aangemeld bij DTB om leuke evenementen mee te maken. Daar leerde ik ook Ton en de Kale kennen. Die hebben we een keertje uitgenodigd om ook te komen kijken bij All American Wheels in Asten Heusden, wat ze gelukkig ook hebben gedaan. Dat was ook de eerste keer dat wij Ronald, Hanna, Imelda en Tigo ook leerde kennen.  Die dag staat voor Brig en mij bekend als de eerste dag dat we in contact kwamen met het fenomeen "De Chaosboyz" :-).

Na die dag had Ton contact gezocht via MSN en via via kwam De Kale ook op mijn lijssie terecht. Zo leerde ik hun allebei stukje bij beetje beter kennen. Toen werd er een 4◊4-cursus georganiseerd in Sclayn (BelgiŽ) door de Chaosboyz waar wij absoluut aan mee wilden doen, vooral omdat ik net medio 2003 een DoDge W300 4◊4 uit 1971 erbij gekocht had. Helaas kon ik zelf niet volledig meedoen maar daar ging het in eerste instantie ook niet om. Het gaat Brig en mij grotendeels om de gezelligheid en om het 4◊4-rijden een beetje te proeven, en jaaaa dat hebben we zeker!!!! 

We hebben daar een bere-gezellige tijd meegemaakt met de Chaosboyz. Mede door deze geweldige dagen zijn wij uitverkoren om als ChaosBoy en ChaosGirl door het leven te gaan ;-)

[ vorige pagina ]

lijn1.gif (3257 bytes)