Oscar en Berber

lijn1.gif (3257 bytes)

Ja, ja en ook ik ben besmet geraakt met het “Dodge-virus”! Ik ben Oscar, 28 jaar , mijn beroep is kok en ik ben woonachtig in Amsterdam. Bij mij is het “Dodge-virus” ineens zo snel gegaan dat ik mijn vriendin Berber er ook mee heb besmet. Wij zijn dan ook sinds een half jaar lid geworden van de ChaosBoyz.

Ik heb mijn Dodge zo'n 2 jaar geleden gekocht. Ik reed in de buurt van Amsterdam en zag ineens in mijn ooghoeken een monsterlijk rood ding op een oprijlaan staan. Ben even een kijkje gaan nemen en was natuurlijk meteen verliefd! Toen de huidige eigenaar het rode monster startte, was ik verkocht! Wat een geluid, wat een lichtjes, wat een AUTO! En zo begon mijn liefde voor Dodge. Ik heb er toen maar een paar maanden in kunnen rijden en daar kwam het eerste kwaaltje al; hij startte niet meer. Na lang aarzelen ben ik terug gegaan naar de oude eigenaar en die mij vertelde dat het aan de klok lag, wat het was wist ik echt niet (ik was immers alleen bezig met mijn kookkunsten!) Ik heb mijn Dodge weer terug gebracht en na een weekje kon ik mijn Dodge weer ophalen; godzijdank hij deed het weer. Weer een paar maanden kwam het volgende kwaaltje, ik had geen garantie meer van de oude eigenaar…en wilde ook niet steeds met hangende pootjes terug komen.

Zelf heb ik geprobeerd te achterhalen wat er nu weer stuk was, maar ik kwam er niet uit. Gek werd ik van dat rode monster, tot slot heb ik hem maar te koop gezet. Ik woonde ook in het centrum van Amsterdam, kon nergens mijn Dodge parkeren en als ik dan uiteindelijk een plekje gevonden had, werd mijn Dodge leeggeroofd of vernield! Toch diep in mijn hart wilde ik het niet en was ik blij dat de kopers mijn Dodge te duur vonden. Ook mijn vriendin wist dit en heeft er toen werk van gemaakt. Ze is op een gegeven moment achter een telefoonnummer van iemand gekomen die het leuk vond om aan auto’s te sleutelen, en die niet zo heel erg duur was. We hebben de Dodge erheen gebracht….wat een bekijks zeg! Ik was ontzettend blij dat ik hem nog had. Samen met de “klusmonteur” ben ik weken lang bezig geweest met mijn Dodge. En ineens, VROEMMMM ja daar was dat heerlijke geluid van een startende Dodge weer. Omdat we er nog niet samen uitkwamen heb ik een oproep geplaatst via internet wie mij kon helpen met het repareren van mijn Dodge, al snel reageerde Wouter en Mike daarop. Na veel heen en weer mailen en bellen, is het uiteindelijk gelukt, hij reed weer….

Omdat mijn contact met de ChaosBoyz redelijk goed geworden was, besloten mijn vriendin en ik om een keer met ze af te spreken. We werden uitgenodigd om een weekend mee offroad te gaan rijden. Toen we elkaar bij een benzine pomp leerde kennen zat de sfeer er al snel in, wat een machtig gevoel zeg om in zo een stoet Dodges te rijden. We hebben een heerlijk weekend gehad, veel gereden, veel gesleuteld en lekker gegeten. Ik was alle boyz zo dankbaar dat mijn Dodge het weer zo perfect deed, dat ik ze natuurlijk van mijn kookkunsten heb laten genieten. Inmiddels zijn we al weer wat maanden verder en ook ik ben qua techniek al een heel stuk verder. Wouter, de ChaosBoy die het dichtste bij woont, is mijn sleutelmaat geworden en samen proberen we steeds om onze Dodges nog meer te vebeteren. Het rode monster heb ik inmiddels een flinke opknap beurt gegeven en nu is mijn Dodge helemaal zwart! Ook worden er regelmatig sleuteldagen georganiseerd zodat we onze kennis kunnen uitwisselen en dat we elkaar weer even zien. Kortom: wij zijn ontzettend blij dat we nu ook lid zijn van de ChaosBoyz, want buiten de leuke weekendjes en sleuteldagen, hebben wij er een totaal nieuwe vriendengroep bij!!

[ vorige pagina ]

lijn1.gif (3257 bytes)