Manuel - Mooie aankoop!

lijn1.gif (3257 bytes)

Ik ben Manuel en ben al vanaf kleins af aan zot van amerkaanse ex leger pickups met een dikke V8. Begin van de zomer ben ik eens gaan kijken bij Co Oskam en bij Van Dam's 4x4 op zoek naar een k-30 of een W-200. Oskam had toen in mijn ogen een goeie deal ook al was het geen ex-leger. Hij had een Chevrolet k-3500 staan van '88. Na een paar slapeloze nachten heb ik Co opgebeld dat de deal door kon gaan, zodat ik het laatste jaar met de V8 naar school kan blazen . De truck moest wel herspoten worden en nog een paar kleine dingen aan veranderd worden. 
Hier is dus het resultaat na het spuiten en het opnieuw overtrekken van de bank. In het begin hebben we wat problemen gehad met de chevy, de lpg/benzine omschakeling (hierdoor heb ik ronald leren kennen, omdat deze voor ANWB speelde) , de lichten die uitvielen, de deursloten moeten vervangen, de 4x4 werkte niet en nog wat kleinigheidjes. Dit alles heb ik netjes met Oskam kunnen regelen.

Hier is de chevrolet weer terug op het droge na ons eerste 4x4 terreinrit. We waren weesten rijden op de axelse vlakte.  Toen we aankwamen op de vlakte hebben we eerst wat heuveltjes genomen, een beetje door putten rijden enz. totdat we een grote plas zagen liggen, ik dacht eerst even verkennen die plas. voor ik het wist zakte we in de natte klei en waren mn 33'all terrein bandjes lekker volgelopen met klei en water, dus alle grip verloren stond truck met de rechter kant totaan de assen in de blubber, na een uur graven en ploeteren kwamen er twee landrovers voorbij die ook terrein waren weesten rijden.

 De mannen zagen dat we vast stonden en besloten ons een handje te helpen. De chevrolet stond zo vast dat allebei de laro's ervoor moesten, na een kwartiertje trekken en snokken was de chevy weer op vaste bodem. Jongens bedankt. Toch deed het me veel zeer dat ik geholpen moest worden door twee engelse laro's. en die mannen konden hun lol niet meer op natuurlijk. maar al bij al heeft het off-road virus me wel echt te pakken gekregen die middag.

[ vorige pagina ]

lijn1.gif (3257 bytes)