Hans - Jong en Oud

lijn1.gif (3257 bytes)

ik had al een keer wat geschreven in het tech talk meeting gebeuren en vertelde je dat ik wat foto's kon sturen dus bij deze. Vind de site echt kei gaaf zoals ze dat hier dan zeggen en heb al meerdere malen gebruik gemaakt van de handige tips. Ik zou me trouwens maar effe voorstellen in zoverre dat dan kan via mail. Mijn naam is rob en ben 19 jaar dus zal waarschijnlijk dat zo ver wel de jongste eigenaar van een dodge op deze site zijn. Heb altijd al zo'n bak willen hebben en na een tijdje sparen en wat sponsoring heb ik er dan toch eindelijk een kunnen kopen. Aangezien ik zelf Autotechniek studeer kan ik best het een en ander zelf er aan doen. 

Nadat ik de wagen had gekocht was het best wel even wennen aan de grote aangezien ik hiervoor een iets minder grote auto heb gehad ( Fiat Panda) en omdat ik elke dag door de stad heen moet.

Zal over een tijdje nog wel een keer wat foto's sturen en als mijn aandrijfas voor de voorwielaandrijving gemaakt is  een keer mee gaan raggen op de volgende meeting.

Bedankt, Hans

[ vorige pagina ]

lijn1.gif (3257 bytes)