Ronald - Toch maar gehouden

lijn1.gif (3257 bytes)

Reeds toen ik 15 was heb ik besloten ooit een Dodge te kopen. Daar ik echter gek van allerlei auto's ben, zijn er velen voor gegaan. Zo heb ik tot nu toe o.a. een aantal Mercedes Benz's gehad, een paar BMW's, een Porsche 944 (heb ik nog)
en nu dan ook eindelijk een W200. 

Ik kocht het gevaarte bijna 2 jaar geleden en heb er inmiddels al heel veel aan gedaan. Helaas heb ik me een beetje verkeken in het werk dat nodig zou zijn. Ik rij sinds november 2001 dagelijks met de Dodge en hij brengt me overal waar ik wil komen, soms alleen niet meer thuis maar dat is weer een ander verhaal.

Ik heb een tijdje gedacht dat ik de Dodge wilde verkopen en liever een K5 had, maar daar ben ik weer helemaal van genezen en nu maak ik weer dagelijks IJsselstein (mijn woonplaats) onveilig.  Ik heb nog heel veel op mijn verlanglijstje staan maar dat komt allemaal wel goed. Na de rit van de ChaosBoyz in de IJ-polder heeft het 4x4 virus eigenlijk pas toegeslagen.. Op uitnodiging van Mike ben ik een dagje mee gereden en dat beviel me zo goed dat ik absoluut de volgende keer zelf wil rijden in mijn Dodgie :)

Groeten, Ronald (bekijk ook eens mijn website : www.dodge-city.nl)

[ vorige pagina ]

lijn1.gif (3257 bytes)