Ruud - Te diep...

lijn1.gif (3257 bytes)

Hierbij wil ik de foto zenden waaraan ik refereerde in het gastenboek.

Ik wist niet hoe ik hem via 't gastenboek kon opsturen, misschien leuk voor jullie fotocollectie. Het was een dom ongelukje, maar leuk voor de foto. Ik was doornat en het vroor die dag goed, maar na 2 uur lieren,trekken en de oever een beetje afvlakken kwam er beweging in de auto, toen naar huis gesleept, geen pretje zonder stuur- en rembekrachtiging en men halfbevroren voeten.

 Thuisgekomen, de dag erna alle olien (differentielen, motor, versnellingsbak, tussenbak en stuur/rembekrachtigingspomp) vervangen inclusief de filters, diverse olien nog een tweede keer. Alles was nogal stijf door de vorst, waarschijnlijk heb ik hierdoor de stuurpomp verrekt, de vacuumpomp maar op de verwarming gelegd en langzaam ontdooiend liep het water hier uit. Gloeibougies eruit en uit twee cilinders liep water, even ronddraaien dacht ik om het water eruit te gooien, maar door het lieren was een accu leeg, en door het water werkte de (naar later bleek door de blokkeerschakelaar, zodat je niet start in een versnelling) startmotor niet. Deze overbrugd en rondgedraaid, bougies gemonteerd en gestart, 2 mooie fonteinen kwamen er aan weerszijden uit de uitlaten(nu nog zwarte plekken op de muur te zien), maar hij liep!!!

De boxen nog weg kunnen gooien en een aantal weken op een plastic zak rondgereden, om geen natte kont te krijgen, de bedrading en de lagers/remmen nog nagekeken en alles goed doorgesmeerd en hij loopt weer als een zonnetje.

Groeten, Ruud Brasse

[ vorige pagina ]

lijn1.gif (3257 bytes)