Ninko - Zelfs zonder 4x4

lijn1.gif (3257 bytes)

Dit keer eens niet een auto, maar een leuke reactie van een enthousiaste jongen die zelf graag een Dodge W200 zou willen hebben...

Dag mike,

  Ik zal mezelf eerst even voorstellen ik ben Ninko Doornbos (14 bijna 15) en ik ben een groot fan van jullie site, verhalve over offroaden en vooral niet te vergeten de auto's die jullie daarvoor gebruiken met name de Dodge W200. Een goede offroaden kan niet zonder een dodge: dat zeg ik ken niet zonder een dodge. Verder wil ik je eigenlijk vragen of er nog een link op jullie site mag omdat een vriend van  mij ook een site heeft en daarop staat op lang aandringen van mij dus ook jullie link dus leek het mij wel zo rechtvaardig om dat dan proberen terug te doen. Het adress van die site luidt http://www.honda.netmenu.nl.

Dus ik hoor graag iets terug of wil een beetje contact houden omdat ik met vrienden ook wel eens naar offroad evenementen ga en ik jullie weleens in actie zou willen zien. Ik hoop dat je je site nog vaak vernieuwt dan kanik vaker iets lezen etc. En je kan verwachten dat ik zeker te weten over een jaar of 6 ook een dodge w200 zal hebben, omdat ik gewoon vindt dat dat de mooiste wagens zijn. verder ben ook ik een beetje erg verslaafd aan het amerikaanse V-8 virus en dat is nog een reden. Nu moet ik wel zeggen dat een Chevrolet K-30 ook een hele mooie wagen is en eigenijk uit het zelfde hout als een Dodge is gesneden. Maar een jaar of vijf geleden heeft mijn buurjongen ook een Dodge W200 gehad en een vriend van hem ook toen zijn we een keer met z'n allen gaan rijden en ik was eigenijk meteen verkocht eigenijk al de eerste keer dat ik hem de straat zag indraaien. Ik hoorde hem al aan komen met een luide grote en zware donkerbruine brom uit de V-8 en de zo  imposante vers! chijning viel meteen al op. Toen we zijn gaan rijden was het helemaal een genot en ik vond het toen echt machtig om al die mensen te zien kijken en om met zo'n grote alles overheen rijdende ,nomale" auto's vermorzelende asfalt-verpulverende en brandstof vretend monster te rijden.

Alvorens bedankt, Groeten Ninko

[ vorige pagina ]

lijn1.gif (3257 bytes)