Caroline - Ultimate Dodge Girl

lijn1.gif (3257 bytes)

caroline01.jpg (23899 bytes) caroline02.jpg (20389 bytes)

caroline03.jpg (20442 bytes)

caroline04.jpg (23791 bytes)

caroline05.jpg (26787 bytes) Aloha! Volgens mij hebben jullie mijn naam al een keertje in een vogelvlucht voorbij zien vliegen, want ik was toen op zoek naar een Dodge die ik eindelijk gevonden heb. Ook heb ik afgelopen weekend mijn eerste terreintocht meegemaakt en ben gelijk verkocht eraan. De moeite en tijd die ik daarna moet investeren om mijn bakkie weer fris en fit aan de volgende rit te kunnen laten deelnemen heb ik er grif voor over. Gezien het feit dat er nog geen enkele vrouw bij jullie op de site "andere auto's" staat met de foto's van haar bolide bijt ik hierbij maar de spits eraf met mijn foto's van afgelopen weekend.

Deze Dodge heb ik sinds medio september op mijn naam staan en het is een absolute tweede liefde van mij geworden. Ben er nog veel mee bezig wat betreft onderhoud en op- en uitbouw. Als je een Dodge koopt weet je dat je meer dan eens per week met je handen in de smeer staat en dat maakt mij wat dat betreft niets uit. Het is een simpele techniek waaruit deze auto is opgebouwd dus een probleem is snel genoeg gelocaliseerd.

Echt veel hoef ik er niet meer aan te veranderen, alleen zal ik volgend jaar een ander voorscherm erop moeten laten zetten, omdat dit voorscherm toch wat vervelende roestplekken vertoont waarvoor er toch heel wat snij en laswerk aan te pas komt. Dit weekend ben ik dus naar Valkenswaard geweest en ik had de smaak flink te pakken. Kreeg laatst nog een mailtje van iemand die een tijdje achter mij heeft gereden in het terrein en uiteindelijk moest toegeven dat ik een meid met "ballen" was... Daarom lijkt het mij erg leuk om ook een keertje met jullie mee te gaan, mits er niet al te zware schade te verwachten valt, want daar is deze bak mij iets te kostbaar voor...

Greetingzzzzzzzzz, Caroline (soms ook wel genoemd "the ultimate Dodge-girl" hahaha)

[ vorige pagina ]

lijn1.gif (3257 bytes)