Eric - De Brouwers K30 verhoogd

lijn1.gif (3257 bytes)

eric09.jpg (25472 bytes) eric10.jpg (25776 bytes)

eric11.jpg (25861 bytes)

Ja heren,

het is zover. Mijn Chevy is verhoogd. Niet veel helaas maar 10 cm maar het ziet er echt wel gaaf uit. Ik heb de auto aan Co Oskam toevertrouwd en die heeft echt zijn best gedaan. Eerst gekeurd en daarna netjes omhoog gezet. Alleen die wieltjes zien er nu heel klein uit. Ik heb nu ook wat foto's op mijn eigen site (www.plexat.com) gezet.

Update : Even een update fotootje van mijn mobieltje. Ik had nogal eens het probleem dat mensen me niet goed zagen. Ze keken er gewoon overheen denk ik. Ik heb wat aan de kleur gedaan zodat ik iets meer opval in het verkeer. De kleer is dan ook "Verkeers…" Mooi he.

Groeten Eric Roeland

Hallo Chaosboyz, 

Als trouw lezer van jullie site wil ik jullie de kleine update niet onthouden die bij mij heeft plaats gevonden.  Arne zal het wel weten als webmaster van de 'van Dam'-website, maar de Suburban is weg bij van Dam. Hij staat nu bij mij voor de deur.  Okee, helemaal lekker is het niet gegaan tussen van Dam en mij. We zijn het niet eens over het begrip garantie.  Maar goed, René heeft er in ieder geval wel een mooie auto van gemaakt op grijs kenteken.  En op LPG want anders kan bruin het helemaal niet trekken.Technisch was de aflevering wat minder. 

The Burb staat op een paar machtige voeten en dat geeft een kolosaal uiterlijk. Nu is hij ook niet echt klein natuurlijk! Er zijn voor de toekomst wel nog wat wensen die ik vervuld zou willen hebben maar dat komt wel als ik de lotto heb gewonnen.

Nu is het geld echt op.  Als je the Burb vergelijkt met de K30 (Zie jullie eigen site) is dit gewoon een superdeluxe wagen. Alles erop en eraan.  Dat is wel heerlijk als je iedere week ruim 350 km woon - werk verkeer rijdt. Had ik met de K30 omkijkende mensen, met de gele K30 waren het er nog meer maar nu heeft iedereen een stijve nek als ik voorbij kom. Nu weten we allemaal dat dat niet het hoofddoel is van de auto maar toch … :-) 

Groeten Eric 

[ vorige pagina ]

lijn1.gif (3257 bytes)